VESTI

21 Comments

  • Odgovori palco

   Postovani,
   planiramo prosirenje nase kablovske mreze ove godine u Asanji i Kupinovu, tako da uskoro mozete ocekivati nase usluge.
   Hvala

 1. Odgovori Zeljko

  Poštovani,
  Da li će biti proširenje mreže u Petrovčić?
  Kako se može videti spisak kanala za određeni paket?
  Da li i digitalni paketi mogu da se preuzimaju na svim televizorima u domaćinstvu?

  Sradačan pozdrav

  • Odgovori palco

   Poštovani,
   Do kraja decembra meseca biće uslova za priključenje na kablovsku TV Vivatel u Petrovčiću.
   Trenutno se spisak kanala može preuzeti u sedištu firme u Šimanovcima a uskoro će biti otvoren nov kol centar i u Boljevcima.
   Za sada je svih 140 kanala digitalne ponude smešteno u jedan paket, čija je cena 950 dinara mesečno.
   Digitalni paket se može gledati na svim TV prijemnicima s tim što je za TV prijemnike starije generacije potreban dodatni DVB-C risiver čija je cena kod nas 3600 dinara jednokratno.Na televizorima novije generacije (LCD, LED, Plazma) koji poseduju u sebi DVB-C tuner može se pratiti naša digitalna ponuda kanala bez dodatanih uređaja.

   • Odgovori palco

    Poštovana Danijela,
    Od sledeće nedelje počinjemo sa priključcima prijavljenih korisnika za naše usluge u Petrovčiću.
    Vaš Vivatel

 2. Odgovori Goran

  Pozdrav!Vidim da su radovi u toku u Boljevcima.Kad bi se moglo ocekivati da pocne sa radom vasa mreza?I kako ide sa ugovorima?Dali se ugovori potpisuju na 6 meseci,godinu ili dve? Ili moze mesecno da se placa,bez ugovora?

  • Odgovori palco

   Poštovani,
   Očekujemo da u Boljevcima stvorimo uslove za pružanje naših usluga do kraja decembra meseca ove godine.Kod nas nema vremenske ugovorne obaveze na bilo koju uslugu, plača se mesec za mesec.
   Vaš Vivatel

   • Odgovori Goran

    Hvala na odgovoru!A kako ide sa samom instalacijom,vi dovedete kabl do kuce,cuo sam da se to placa,ali me interesuje-koliko?Jel to ide po metru kabla,ili kako?

    • Odgovori palco

     Postovani Gorane,
     Prikljucak na kablovsku TV iznosi 1000 din. jednokratno sto podrazumeva prikljucak do jednog tv prijemnika (sav materijal je nas od bandere do tavana ide koaksijalni kabl RG6 sa sajlom a posle do tV prijemnika beli koaksijalni kabl).Ukoliko imate razvedenu vasu instalaciju do ostalih televizora sa vasim koaksijalnim kablovima onda vam prikljucujemo nasu uslugu bez dodtanih naknada, a ukoliko nemate instalaciju onda se za svaki drugi televizor naplacuje 500 din. po televizoru jednokratno.

 3. Odgovori Zeljko

  Poštovani,
  Da li ćete u Petrovčiću i u sporedne ulice razvlačiti mrežu kablovske televije? Konkretno me zanima ulica Branka Pešića jer sam zainteresovan i za internet i za televiziju.
  Srdačan pozdrav

  • Odgovori palco

   Poštovani
   U Petrovčić nastavlajmo sa proširenjem mreže početkom decembra meseca ove godine.Biće uslova za pružanje naših usluga u svim ulicama.
   Vaš Vivatel

 4. Odgovori Predrag

  Postovani,
  Da li cete u Boljevcima i u sporednim ulicama razvlaciti mrezu kablovske televizije? I ako je to u planu, do kada se ocekuje zavrsetak radova i pustanje kablovske televizije?
  Konkretno me interesuje ulica Save Sumanovica.
  Hvala!

  • Odgovori palco

   Postovani Predraze,
   Planiramo da u naredna dva meseca U Boljevcima stvorimo uslove za prikljucenje na nas kablovski sistem i to u svim ulicama.

   • Odgovori Predrag

    Hvala na odgovoru!
    Jos jedno pitanje, da li nekako moze da se dobije spisak kanala po paketima koje nudite? Da posaljete na E-mail?

    • Odgovori Goran

     Da,to bi svakako morali da urade i sami,a ne da im mi to trazimo kao da je to neka tajna.Mislim,sta je problem otkucati listing tv programa ovde na sajtu?

  • Odgovori palco

   Postovana Gordana,
   U Progaru postoji mogucnost da izaberete odgovarajuci paket televizije i intreneta. Samo internet uslugu nije moguce dobiti, mora u paketu sa televizijom. Sto se tice nase mreze imamo pokrivenost skoro svih delova Progara.
   Pozdrav

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *